OM ENJOY ØKSNES
26.04.201914:58 Anne-Stine Gjervoldstad

Om det er nordlyset du jakter på fra en unik fjelltopp om vinteren, eller RIB-tur på det store havet for å se midnattssolen kaste sine fantastiske farger ut over havet, om det er havfiske opplevelser, eksotiske måltider i omgivelser du ikke trodde var mulig, eller om det er hvalsafari, sykkelturer, båtturer eller hagleskyting på skytebane du synes høres spennende ut, så er Enjoy Øksnes firmaet du skal kontakte.

Enjoy Øksnes er den rette instansen, til rett tid. Bedriftens blåtur eller kurs/konferanse, en familie som ønsker noe annet enn solsenger og basseng, bryllupsreiser for det naturfrelste eller noen som ønsker en opplevelse utenom det vanlige… Ingen gruppe for stor, og ingen gruppe for liten.

Når man skal oppnå noe, og komme et sted, skjer dette raskere, bedre, tryggere og mer kvalitetssikret dersom man drar i samme retning. Samarbeid er et nøkkelord, og Enjoy Øksnes samler Øksnes på en måte som aldri har vært gjort tidligere.

Enjoy Øksnes koordinerer dine ønsker, setter sammen oppplevelses-pakker, skreddersydd for det enkelte par, den enkelte familie eller den enkelte bedrift.

Vi håndterer logistikken, og sørger for at din opplevelse i Øksnes vil være uten sidestykke.

Du forteller hva du ønsker å oppleve, og vi setter sammen en pakke som er timet og tilrettelagt med transport og med opplevelser akkurat etter ditt ønske.

If you want a visit to remember, dont forget, Enjoy Øksnes…

 

Turene går sommer som vinter, med fokus på midnatt-sol på sommer og nordlys om vinteren.