Toppturer

Vi tar deg til nye høyder...

Guidede toppturer er en fantastisk opplevelse.

Vi har mange fjell som kan være grunnlag for nydelig utsikt og flotte bilder. Om du er mosjonist eller vant til fjellturer spiller ikke noe rolle. Vi legger opp turen etter dine forutsetninger og dine ønsker.

Vi har flere typer toppturer

Vanlig topptur:
Toppturer som tar deg med opp i høyden med tanke på en flott tur og en mektig utsikt. Disse turene kan du få året rundt, og legges opp etter forutsetninger og ønsker fra gruppen som skal på tur. Her kan man beregne selv hvor lang tid man ønsker å bruke på turen, sånn ca.

Midnatssoltopptur:
Dette er en tur som tar dere med opp på ønsket fjell for å fange de vakre fargene til midnattsolen som legger et teppe over Øksnes. Sommer og høst er disse turene tilgjengelige.

Topptur Extreme:
Dette er toppturen for de som er fjellvant og litt over gjennomsnittet trent, samt ikke har særlig høydeskrekk. Vi har flere topper som vil gi en fantastisk følelse når man står på toppen, både av mestring av å ha gjennomført turen, for det gjør dere, og ikke minst den vanvittig flotte utsikten som kan være på disse fjellene.

Nordlystopptur:
Toppturer på høst/vinter, enten til fots, på ski eller på truger. Målet med disse turene er å få sett det vakre nordlyse danse over himmelen, og få fanget det på bilde.

Dersom dere ønsker er det fullt mulig å få med seg en person med drone, som filmer og tar bilder av turen, fra start til mål. Det vil da kunne klippes sammen en filmsnutt med musikk som kan kjøpes som et minne om turen. Du får et minne for livet.